Van moeten naar willen werken!

Ook jij kunt plezier en voldoening uit je werk halen. Werkgeluk is niet iets dat alleen maar voor anderen is weggelegd of voor mensen die vrijwilligerswerk doen. Zoek uit wat jouw wensen zijn om meer plezier uit je werk te halen en creëer de ideale baan die het beste bij jouw wensen past. De enige die ervoor kan zorgen dat je fluitend door de werkweek gaat ben jij!

Met deze cursus creëren we inzicht in je huidige situatie en gewenste situatie, gaan we in de actiemodus en pakken we de regie over jouw werkgeluk terug. Werkgeluk. Is. Maakbaar.

Wat als..

 • Je op vrijdag uitkijkt naar de maandag?
 • Je plezier haalt uit je werk en dit graag deelt?
 • Je bewust kiest voor je eigen geluk?
 • Je op alle vlakken een leuker mens wordt omdat je je volste potentie benut?
 • Je werk perfect aansluit bij het droomleven dat je voor ogen hebt?

Door goed na te denken over hoe je werk een bijdrage levert aan het leven dat jij wilt nastreven creëren we een inzicht waarmee je betere keuzes kan maken. Je neemt de touwtjes in handen als het gaat om werkplezier en kiest voor wat past bij jou en niet om wat anderen van je verwachten.

In vier weken leer je:

Inzicht creëren – je droomleven
De psychologie achter het belang van gelukkig zijn in je werk en hoe dit effect heeft op alle aspecten van je leven. Daarnaast zoomen we in op je dromen en doelen, wat vind jij de komende drie jaar écht belangrijk. En tot slot, in welke denkpatronen zit je nu vast en hoe doorbreken we die?

Alles op papier zetten
De mist is opgetrokken. Je bent erachter of je je huidige baan leuker gaat maken, een nieuwe baan gaat zoeken of misschien wel voor jezelf gaat werken. Wat de keuze ook is, je hebt duidelijkheid en weet wat voor jou telt. *Je werk leuker maken én verder kijken kan natuurlijk ook heel goed mogelijk zijn.

In actie komen
Nu we weten wat jouw vuurtje is gaan we het concreet maken. Wat zijn de musthaves en nice to haves die voor jou belangrijk zijn? Je weet hoe je het gesprek aan moet gaan met je leidinggevende en hoe je hier afspraken over maakt. Ga of ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Dan heb je dankzij de sollicitatietips voldoende vertrouwen om aan de slag te gaan volgens jouw waarden!

Vertrouwen
Je bent de architect van je eigen leven. Elke dag maak je een bewuste keuze om voor jezelf te kiezen. Niet meer mopperen en achterover leunen maar actie.

Na de ´Van moeten naar willen werken´ e-course heb jij:

 • Het vertrouwen dat werkgeluk maakbaar is en dat je dit zelf in de hand hebt.
 • Een helder en duidelijk beeld van wat jouw ideale situatie is.
 • Het inzicht dat meer werkgeluk invloed heeft op alle facetten van het leven.
 • Voldoende handvaten, lef en vertrouwen om voor jezelf te kiezen.

Reviews

Voordat ik bij Michelle aan de slag ging wist ik het op werk gebied even niet meer. Ik was niet meer gelukkig en kon ook niet meer inzien hoe ik dit zelf kon aanpassen. Michelle heeft hierin onwijs geholpen en heeft laten zien dat je zelf ook een hoop kan doen om je werkgeluk te verbeteren. Uiteraard zit je ook gebonden aan je werkgever, maar er zijn heel veel manieren om daar verandering in te brengen. Dankzij Michelle heb ik weer nieuwe stappen durven nemen om mijn werkgeluk te verbeteren! Ik raad Michelle aan iedereen aan die niet meer gelukkig zijn op het werk en er geen plezier meer uit kunnen halen.
– Simone

Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik al heel snel meer werkplezier ging ervaren. Alleen al door meer inzicht te krijgen en te weten hoe ik het beste kan handelen heeft hierbij zeker geholpen. Ik voelde mij altijd verantwoordelijk om de zaken draaiende te houden, nu weet ik dat dat ook kan op een manier die perfect bij mij past!
– Jasmijn

Ik dacht eerst dat ik misschien te nuchter hiervoor was maar het tegendeel was waar. Michelle heeft met makkelijke opdrachten heel veel duidelijkheid geschept. Ik was mij er niet direct van bewust maar mijn omgeving merkt dat ik opgewekter ben nu ik zelf de regie terug heb. In mijn werk ben ik energieker, presteer ik beter en kijk ik uit naar een nieuwe week!
– Laura

Deze cursus is iets voor jou als je..

 • Zelf de regie wilt pakken over jouw werkgeluk
 • Je gewaardeerd wilt voelen
 • Het gevoel wilt hebben niet geleefd te worden maar te leven
 • Bereid bent in de actiemodus te gaan in plaats van af te wachten
 • Je huidige baan wilt verbeteren of vanuit een werkende positie een nieuwe baan wilt zoeken

Als je besluit zelf de touwtjes in handen te nemen zonder ondersteuning van de cursus kun je verwachten dat..

 • Je meer werkgeluk gaat vinden, je doet er alleen langer over. En, kom op! Hoelang loop je al rond met dit gevoel én hoelang doe je er al niets aan? Waardoor ga je nú wel in de actiemodus?
 • Je nog steeds in de vicieuze cirkel blijft draaien van negativiteit en je hier moeilijk uitkomt. Het maakt je geen leuker mens..
 • Je werkdagen eindeloos blijven duren en je geen waarde toevoegt. Die dagen blijven zo doorgaan tot dat je zelf iets gaat doen? Als je dat zelf kan, good for you, maar je zit wel op deze pagina omdat iets je tegenhoudt het zelf te doen..
 • Je over 20 jaar nog steeds op dezelfde plek zit en dat wil je niet.
 • Je te lang in de denkmodus blijft zonder over te gaan op actie.

Omdat ik weet wat voor mij belangrijk is, kan ik makkelijker keuzes maken die aansluiten bij mijn wensen en dromen.

Na gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven zag en sprak ik steeds meer collega’s die ongenoegen hebben over hun werk. De invulling was niet goed, ze hadden geen klik met de leidinggevende, onvoldoende autonomie of ze voelde zich niet gewaardeerd. Door hier met hen over in gesprek te gaan en het volgen van de opleiding voor werkgelukdeskundige heb ik veel geleerd over de psychologische en fysiologische impact.

Omdat ik meerdere bedrijven en individuen heb gecoacht zie ik dat werkgeluk voor iedereen mogelijk is. Met de juiste handvaten, begeleiding en mindset kan ook jij gelukkig zijn met je werk. En hoeveel leuke hobby’s je ook hebt, hoe fijn je gezinsleven ook is, je werk neem je ook mee naar huis.

Door in te zoomen op wat jij belangrijk vindt zorgen we ervoor dat je door de werkweek heen vliegt!

F.A.Q

Menu
Open chat
1
Hi! Leuk dat je hier bent! Benieuwd wat verdiepen in werkgeluk voor jullie kan doen? I'm here if you need me!