Over mij

Een aantal jaar geleden ben ik gestart als recruiter. De combinatie van werken met mensen, hen verder helpen en sales sprak mij erg aan. Opgeleid aan de bureauzijde om vervolgens mijn weg te vervolgen naar de corporate kant. Dat beviel erg goed! Voordat ik begon met werken, heb ik jarenlang topsport gedaan. Hierin volgde ik mijn eigen pad en was ik mij heel bewust van de keuzes die ik maakte. Zo ook op het werkgebied.

Ik kwam er al snel achter dat die bewuste keuzes een rode draad in mijn leven is. Ik stelde mezelf vaak de vraag of ik wel happy was. Werd ik hier gelukkig van? Sprong ik ‘s ochtends uit bed om aan de slag te gaan? Toen ik voelde dat dit niet zo was, zakte mijn productiviteit en werd ik slordiger. Dit in combinatie met werkomgevingen waar ik mij niet goed bij voelde en ik had de stempel ‘disengaged’.

Je bent het grootste gedeelte van je leven aan het werk. Maak er een feestje van! Of dat in loondienst is of als zelfstandige. Je bent de architect van je eigen leven (sorry pap, deze quote leen ik even ;)).

Als organisatie sta je voor een grote uitdaging. Hoe houd je je mensen aan boord en betrokken? Ik denk graag met je mee! Mijn opdrachtgevers en kandidaten omschrijven mij als enthousiast, energiek en gedreven. Drie woorden die mij goed typeren.

Neem eens een kijkje bij mijn referenties.

Menu
Open chat
1
Hi! Leuk dat je hier bent! Benieuwd wat verdiepen in werkgeluk voor jullie kan doen? I'm here if you need me!